Дякуємо Вам
Один з наших експертів-консультантів розгляне запит.
Вибачте
Сторінка наповнюється
Квартира

captcha
надіслати
БАЖАЄТЕ, ЩОБ ВАМ ЗАТЕЛЕФОНУВАЛИ?
+38 098 29 89 444 житло нового покоління
Купуйте вже сьогодні
16/05

«Ваш Дім» на Пасічній: Тут виростуть Ваші діти

Мешканці та гості наших новобудов на Пасічній часто звертають увагу на те, яким зручним та облаштованим є простір для родин з дітьми. Для нас важливо, аби середовище мало як активні розваги та ігри для дітей, так і відчуття повної безпеки за свою малечу для батьків.
І це не просто картинка лише запланованих новобудов з рекламних білбордів, а реальність, в якій вже живуть сотні родин житлового комплексу на Пасічній.

У межах нашого проекту «Тут виростуть Ваші діти» розповідаємо про переваги житла від «Вашого Дому».
  • Дитячий майданчик 
Дитячий майданчик – це місце, яке впливає на гармонійний розвиток та соціальну адаптацію дітей. Тому поєднання інтерактивності, безпеки та користі стали ключовим орієнтиром у створенні наших майданчиків.
Вся ділянка має травмозахисне покриття, а різноманітність обладнання не дає нудьгувати жодній непосиді. Гойдалки, гірки, ігрові сітки – все обладнання сертифіковане, якісне та безпечне.
Дитячий майданчик поділений на три зони: для дітлахів 3-6 років, далі – від 6 до 10 і старших дітей віком 14+.
  • Кімнати для візків та велосипедів
Кімнати для дитячих візків, велосипедів, самокатів та санчат – те, за що нам дякує кожна мама житлового комплексу. Батьки та діти мають цілодобовий доступ до цих кімнат та можуть безпечно «паркувати» свій транспорт у будь-який час. Доступ до будинку, кімнат є безбар’єрним та зручним для в’їзду. Така продумана деталь значно заощаджує простір у квартирі та робить життя батьків комфортнішим.
  • Шкільний автобус 
Шкільний автобус існує не лише в американських реаліях. Такий корисний сервіс у Львові запровадила наша компанія і організувала шкільний автобус з житлового комплексу, який возить та привозить дітей зі школи. Тепер ранки батьків школярів проходять значно спокійніше та розслабленіше: всі всюди встигають, а головне – батьки впевнені, що діти «доставлені» в школу вчасно та безпечно!
  • Безпечне подвір’я без авто
Комфортна екосистема та зручна інфраструктура – те, що захоплює та надихає нас. Тому при створенні наших внутрішніх дворів ми одразу вирішили – це має бути простір для спілкування – відкритий, затишний та безпечний. В наших подвір’ях ви не побачите автомобілів та загромаджені тротуари, для машин ми маємо зручну підземну парковку. Натомість, в нас достатньо місця для прогулянок, лавок та зеленого простору, який регулярно доглядається та збільшується.
  • Ландшафтний дизайн 
У ритмі великого сучасного міста безцінно мати свій зелений затишний куточок. А коли це не просто куточок, а ціле подвір’я з продуманим ландшафтним дизайном: екологічним покриттям (каміння, екобруківка), сезонними деревами та кущами, зеленими скульптурами – щоденне естетичне задоволення забезпечене. Навесні тут розквітають магнолії, тюльпанові дерева, а взимку подвір’я прикрашає висока різдвяна ялинка.